Изчислиха пенсията на Борисов. Бившият депутат от Продължаваме промяната“ Венко Сабрутев

...
Изчислиха пенсията на Борисов. Бившият депутат от Продължаваме промяната“ Венко Сабрутев
Коментари Харесай

Сабрутев смята пенсията на Борисов

Изчислиха пенсията на Борисов. 

Бившият народен представител от „ Продължаваме промяната “ Венко Сабрутев се загрижи съществено за пенсията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не мога да схвана за какво хора като Борисов се тормозят да се пенсионират, ние вдигнахме пенсиите, сподели Сабрутев в изявление за бТВ. За една година вдигнахме пенсиите, колкото те (б.р. ГЕРБ) за 10 година Когато изтощените политици се пенсионират, няма да имаме сходни обстановки – България да е оставена в цялостна взаимозависимост, а в това време в общественото пространство да се приказват откровени неистини, че е направена диверсификация, сподели още индивидът на Кирил Петков, написа.

„ 12 година ГЕРБ ни лъгаха, че са създали по този начин нужната диверсификация на доставките на природен газ. Постоянно ни обясняваха, че са я създали, а в това време се оказа, че България е 100% подвластна от един снабдител и това е „ Газпром “. Ако бяхме изпаднали в обстановката един от многото снабдители да спре доставките сега нямаше да сме в тази тежка газова рецесия “, добави той.

Сабрутев изясни, че когато Политическа партия са поели ръководството зависимостта към „ Газпром “ е била на 90%.

„ Това, което ние направихме, е от доста на брой снабдители да стартираме да купуваме спешно, тъй че да запълним нужните количества. В България нямаше спиране на доставките на газ нито за битовите консуматори, нито за бизнеса. Доставките, които осигурихме, бяха на цени по-добре от тези на „ Газпром “ “, съобщи още той, само че по този начин и дума не обели за цената, на която синьото гориво ще идва в страната ни и за злокобните сметки, които хората и бизнесът ще заплащат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР